Водонепроникний матеріал
Антикіготь

Лежак для собаки Стайл хакі з сірим

До кінця акції залишилось:
  • Виробник:  Хатка
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  4238

340 грн  390 грн
 Знайшли дешевше?
КОЛІР

Доступні опції


Характеристики
  • Атрибути
  • Висота10 см.
  • КолірХакі, Сірий
  • Інше
  • ТипДля собаки
  • Призначеннядля собак
  • Тип лежанкилежак
Опис

Лежанка Хатка з турботою про вашого улюбленця

Правильно підібраний лежак повинен дозволяти песику зручно відпочивати і водночас давати їй почуття захищеності. Лежак для собаки - це її особисте місце, яке дозволяє їй відокремитися від інших членів домашньої родини, коли їй це потрібно. Для вибору правильного розміру матрацу - зробіть заміри свого улюбленця. Пам'ятайте, що спальне місце  повинно бути розміром більше за саму собаку, але не в кілька разів, а максимум на 10-20 см. У такому випадку буде достатньо вільного місце, де можна розім'ятися, і в той же час песик зможе відчувати себе в безпеці. В занадто маленькому лежаку собака буде змушена лежати в незручних позах, а у великому не буде відчуття захищенності. Як у надто великій, так і в надто маленькій лежанці, собака може взагалі не хотіти проводити час.

Матеріал - зносостійкий і водонепроникний Оксфорд 600Д, . Не залишає слідів від пазурів, легко чистити від шерсті. У нас Ви можете купити лежанку на будь-який смак.

Подібні товари

Татьяна 10.02.2024

Покупали ленжанку для собаки,а спят на ней коты!Пока собака думал спать на ней или нет коты быстро соорентировались и теперь не пускают его туда.Лежанка как матрасик,животным нравится!

Оксана 16.12.2023

В нас ротвейлер довжиною 108см від макушки голови до хвоста, боялися, що ліжак буде малий. День десь звикав, тому що дійсно тканина трохи шелестить,казався зависоким, дуже набитим, але поклали покривалко і вночі дивимось - храпе на ньому, аж гай шумить, голова як на подушці, весь помістився, дуже зручно, під вагою 60кг трохи розправився і вот вже тиждень відпочиває тільки на ньому. Рекомендуємо однозначно! Крутий ліжак!

Наталія 16.11.2023

Досить міцний та цупкий лежак. Собаці одразу сподобався, трохи шелестить, але якщо накрити пледом, то не чути. Але виглядає що шелест турбує лише мене, собаці норм 😁

Світлана 21.07.2023

Сьогодні отримала. Тканина дуже якісна, як і пошив. Я в захваті, а цуценя (брали на виріст) одразу легло в нього. Окрема вдячність за швидку доставку.

Катерина 05.01.2023

Очень крутой лежак,цвет и качество супер! Рекомендую!!

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!

Підписка на новини: